Direktlänk till inlägg 29 januari 2015

Speldjävulen

Av Bengt Bertilsson - 29 januari 2015 20:18

Vem är ansvarig för om du drabbas av speldjävulen, flertalet säger du själv. men risken att du faller för speldjävulen är stor för den lurar på oss lite överallt.

 
(foto svenskaspelautomater.se)

Satt och slötittade på Tv 3 och som alla vet en av alla andra reklamfinansierad tv kanaler vet jag att reklam kommer i rutan vid minst 3 gånger under ett program som varar i ca 1 timme. Reklamtiden varierar beronde på vilken tid vi se på tv. På kvällstid ligger de ofta runt 6-7 min och själva tv programmet brukar då vara mellan 40 – 45 min beroende av vilken reklamkanal vi tittar på.


Först kan jag ställa mig frågan var är det för reklam som vi ser egentligen. Går vi tv tittare verkligen på detta?
Troligen gör gemeneman detta då reklaminslag verkar vara en säljande produkt för både tv kanalen och för de som köper reklamplats måste tjäna på detta annars skulle den upphöra. Nu gör de t.o.m reklam om vem som skall göra reklam i framtiden och massmedierna har skrivit och kommer att skriva om detta framleddes.

Åter till själva ämnet Speldjävulen under ett reklamavbrott dök det upp 7 st. olika reklaminslag var av 6 st. handlade om att spela Poker eller Casino.
Några t.o.m speciellt för kvinnor och det ena efter det andra spelbolaget bjöd över varandra i sina erbjudande om fri spel eller pins tror jag några kallar det för.
Sen kunde vi vinna miljoner kronor också och leva lyckliga för det gör alla som medverkar i reklamen. Det går t.o.m vinna så mycket att vi kan köpa en Finlandsfärja och segla till medelhavet med detta.

Finns bara en vinnare och det är de som äger spelbolagen de tjänar miljarder på att det går att vinna bara att ladda hem en App så nappar vi på dessa och sen sitter flertalet fast i Speldjävulen klor.

Men lugn det sjunde reklaminslaget räddar oss om speldjävulen tagit oss i sina klor. Samla alla dina krediter i Lendo så löser de alla lånen t.o.m utan uppläggningsavgift.


Sen sitter kanske en och annan som har vunnit några kronor och är glada. Tjänar vi nog mest att försöka låta bli och satsa på annat. Fast satsar vi inget kan vi inget vinna i spel sägs det var försiktig, det fins en baksida som regel som bör synas också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt Bertilsson - Torsdag 28 mars 05:45

Tickor är svampar som man framför allt hittar växande på träd, levande som döda. En del växer dock på marken. Det finns ca 200 arter tickor i Sverige varav en stor del är arter som gemene man inte lägger märke till, då de ofta är relativt små och väx...

Av Bengt Bertilsson - Tisdag 26 mars 05:45

Tickor är svampar som man framför allt hittar växande på träd, levande som döda. En del växer dock på marken. Det finns ca 200 arter tickor i Sverige varav en stor del är arter som gemene man inte lägger märke till, då de ofta är relativt små och väx...

Av Bengt Bertilsson - Måndag 25 mars 06:00

Tickor är svampar som man framför allt hittar växande på träd, levande som döda. En del växer dock på marken. Det finns ca 200 arter tickor i Sverige varav en stor del är arter som gemene man inte lägger märke till, då de ofta är relativt små och väx...

Av Bengt Bertilsson - Söndag 24 mars 05:45

Dags att tömma komposten vars innehåll fått förmultna under ett år.   Ser inte mycket ut för världen kanske och den är inte färdig förmultnad riktigt heller.      Så den sållas och skal, ben och annat material sållas bort så bliv det ca 1½...

Av Bengt Bertilsson - Lördag 23 mars 05:45


Vårstädning vid fågelstationen och marken täckt av solrosfrö och detta räfsade jag upp.   Vid första blicken så ser det ut som kvarlämnad fröer i massor, men visar sig vara mestadels bara skal som fåglarna suttit i buskarna som finns bredvid stati...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards